De 5 grootste denkfouten over jouw Droombaan

Ik kom ze telkens weer tegen. Vijf grote denkfouten die mensen maken als ze, héél voorzichtig, nadenken over de eventuele mogelijkheid dat ook zij hun Droombaan werkelijkheid zouden maken. Vijf denkfouten die maken dat mensen moedeloos worden en dus maar blijven waar ze zitten. Vijf denkfouten die ik zelf ook heb gemaakt. Voordat ik zelf mijn loopbaanswitch maakte.

De 5 grootste denkfouten over je Droombaan

Ik heb een video voor je opgenomen om de 5 grootste denkfouten over jouw Droombaan met je te delen. Denkfouten die maken dat je ongelukkig blijft in werk. Om je te vertellen dat deze gedachtes niet waar zijn. Om je uit te leggen waarom ze niet kloppen, ook voor jou niet.

Vraag het wachtwoord voor de 5 grootste fouten over jouw droombaan aan.

De 5 grootste denkfouten over jouw Droombaan on Vimeo_wachtwoord nodig

Video: De 5 grootste denkfouten over jouw Droombaan – of hoe je altijd ongelukkig blijft in je werk

Echt, ik heb ze allemaal zelf ook gemaakt, deze denkfouten, stuk voor stuk. Je hoeft je dus niet te schamen als je ze herkent! Ze maakten dat ik vast bleef houden aan mijn vorige baan. Ze maakten dat ik geen stappen durfde te zetten, dat ik niet in beweging durfde te komen. Ze waren hardnekkig, ze werden door iedereen bevestigd en ze maakten me bang. Ze maakten dat ik toch maar genoegen nam met minder leuk werk. Ze maakten dat ik mezelf regelmatig een hele harde schop onder mijn kont moest geven om mezelf naar mijn werk te slepen. Ze maakten dat ik niet geloofde dat werken écht leuk kon zijn. Ze maakten dat ik niet genoot van werken. Ze maakten dat ik regelmatig sacherijnig thuis kwam na een lange dag werken.

Dat wil ik echt NOOIT meer meemaken! Sterker nog: ik wil dat jij dat ook NOOIT meer mee gaat maken!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>