Een droombaanzoeker vertelt: deel je ervaringen!

Ik geef je graag een kijkje in de keuken van mijn online coachingsprogramma Creëer je eigen droombaan door een aantal ervaringen van deelnemers met je te delen.  Ervaringen, die deze deelnemers zo waardevol vonden, dat ze die met jou willen delen . Om te laten zien wat Creëer je eigen droombaan jou kan brengen.

Kees deelt graag stap 4 met je.


Hou het niet voor jezelf maar deel je ervaringen”, een tip die Maartje meegaf in het begin van Creëer je eigen droombaan. Dit door gebruik te maken van de Facebookgroep waarin je ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers van het online coachingsprogramma.

Vraag Kees op LinkedInIn stap 4 van het traject dien je een lijst op te stellen van bedrijven waar je zou willen werken. Ik worstelde echter nog met wat ik zou willen doen. Laat staan dat ik wist waar ik dat zou willen doen. Ik heb de vraag daarom met de groep gedeeld. Of iemand bedrijven kende die iets doen met wat ik ongeveer zou willen. Beetje vaag en ‘garbage in, is garbage out’ zou je zeggen. Maar toch leverde dit een mooi resultaat op! Deelnemers sloegen voor me aan het brainstormen en Maartje deelde de vraag één op één met haar netwerk (anoniem, zodat mijn werkgever niet zou zien dat ik degene was die deze vraag stelde). Binnen een dag leverde dit een aantal reacties op. Eén zelfs met een de uitnodiging om te reageren op een openstaande vacature waarin ik me wel kon vinden. Een brief en CV later was ik binnen een week op gesprek geweest.

Helaas ben ik het niet geworden. Dat zou te mooi zijn geweest. Maar wel fijn om te zien dat netwerken helpt. En dat ik weer een stap verder ben in het concreet maken van mijn droombaan.


Mirjam  en Gijs gingen Kees voor in het delen van zijn ervaring. Ben jij nieuwsgierig naar wat Creëer je eigen droombaan jou kan brengen? Neem dan meteen een kijkje op de website. Want waarom nog langer wachten om je werk écht leuk te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>