Ik geloof wél in mijn goede voornemen!

Maandag 19 januari 2015 is het weer Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Ze hadden op 1 januari fantastische voornemens. Dit jaar, 2015, zou anders worden. Beter. Mooier. Gezonder. Gelukkiger. En daar zouden zij zelf voor gaan zorgen. Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder en is er van de meeste voornemens nog niks gekomen. De moed zakt de meeste mensen alweer in de schoenen. Als ze nu nog geen verandering in gang hebben gezet, dan gaat het vast niet meer lukken dit jaar.Droombaan

Ik ga het anders doen. Ik geloof nog steeds in mijn goede voornemen! We hebben nog 50 volle weken om aan de slag te gaan met onze voornemens. Vijftig! Daar kun je ontzettend veel in doen. In veranderen. In bereiken. Hupsakee, niet miepen nu. Geloof in je voornemen. Gooi het om naar een plan. Maak je plan concreet door stappen te benoemen. En doe!

Ik zal je vertellen wat mijn goede voornemen voor dit jaar is

Ik wil in 2015 zoveel mogelijk mensen aan een droombaan helpen. Omdat ik oprecht geloof dat werken leuk kan zijn. Ook voor jou! En ik geloof er ook oprecht in dat als meer mensen een droombaan hebben, de wereld er een stukje vrolijker uit zal zien. Iedereen fluitend naar zijn werk, daar word je toch vanzelf blij van?

Ja, ik heb dit voornemen ook al concreet gemaakt

Heel concreet zelfs. Het belooft een mooi jaar te worden met tal van stappen dat heel veel mensen aan een droombaan gaan helpen. Echt waar. De eerste stap is al snel. Op woensdag 28 januari geef ik een gratis webinar.Webinar "De 5 geheimen voor het vinden van je droombaan"

Daarin verklap ik de 5 geheimen die ervoor gaan zorgen dat je je droombaan vindt in 2015. Ik deel succesverhalen en kieper een bak inspiratie over je heen. En als klap op de vuurpijl vertel ik je ook wat mijn tweede stap gaat zijn. De tweede stap die je nog veel dichter bij je droombaan gaat brengen.

Ik realiseer me dat ik best een lastig voornemen heb gemaakt

Om dit voornemen te laten slagen, ben ik namelijk afhankelijk van anderen. Van mensen die, samen met mij, werk willen gaan maken van hun droombaan. Die ervoor willen zorgen dat ook zij in 2015 hun droombaan bemachtigen en fluitend naar hun werk gaan. En dus heb ik jouw hulp nodig.

Hoe je mij kunt helpen?

Heel simpel:

1. Heb jij jezelf voorgenomen in 2015 te zorgen dat werk weer leuk wordt? Top! Reserveer dan nu #droombaanje plek voor het webinar op 28 januari.

2. Vertel zoveel mogelijk mensen over dit webinar. Door het te delen op Twitter, op Facebook, LinkedIn en gewoon via mond-tot-mondreclame. En daar help ik je dan weer graag bij. Klik je op de links in deze alinea, dan deel je meteen de juiste link. Makkelijker kan het volgens mij niet. Wil je de link apart vermelden? Stuur mensen dan naar deze pagina: www.pimpyourcareeracademy.nl/webinar-28-januari-2015.

Help jij mij mijn voornemen te laten slagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>