Vraag het Maartje – Moet je altijd je CV aanpassen?

“Moet je voor elke sollicitatie je CV aanpassen?” Deze vraag wordt me héél vaak gesteld. En ik moet bekennen, dit is een beetje een gewetensvraag voor me… Ik leg je in deze video uit waarom ik eigenlijk vind dat je dat NIET moet doen. Althans…

En jij? Wat zou jouw antwoord op deze vraag zijn? Hoe sta jij hier in? Pas jij altijd je CV aan? Ik ben heel benieuwd!

Wil je meer weten over CV’s? Wil jij een CV wat je nooit meer aan hoeft te passen? Maar dan ook echt nooit meer? Kijk dan snel even hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>