Vraag het Maartje – solliciteren & migraine

Een nieuwe rubriek: “Vraag het Maartje”! In deze rubriek zal ik elke keer een vraag beantwoorden. Op video. Een vraag die ik vaak tegenkom. Of die jij mij specifiek gesteld hebt. In deze eerste aflevering een vraag over solliciteren als je migraine hebt.

 

Heb jij ook een vraag?

Ik ben nog volop vragen aan het verzamelen. Dus: heb jij ook een vraag die je beantwoord wilt hebben? Of hoor jij ook geregeld dezelfde vraag over CV’s, loopbanen, solliciteren etc.? Deel die dan met me door een reactie hieronder achter te laten en ik beantwoord hem in een nieuwe video.

Voorbeelden van vragen:

  • Hoe laat je als sollicitant op een overtuigende manier merken dat je écht #enthousiast bent over die #droombaan?
  • Moet je je CV aanpassen voor elke sollicitatie?
  • Ik wil een andere baan maar ik weet echt niet wat? Hoe maak ik nu een juiste keuze?

Ik ben heel benieuwd naar jouw vraag! Dank je wel alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>