Vraag het Maartje – welke cursussen zet je op je CV?

“Welke cursussen zet ik wel en welke zet ik niet op mijn CV?” Dat is de vrag waar ik in deze video op inga.

Lastig, welke cursus vermeld je wel op je CV en welke niet? Laat je daarmee juist zien dat je ergens niet goed in bent, is is het een teken dat je in jezelf wilt en durft te investeren?

In deze video ga ik in op de vraag van Nancy en geef je mijn kijk op dit dilemma.

Heb jij ook een vraag voor mij? Iets wat je wilt weten? Waarvan je benieuwd bent hoe ik daar over denk? Wil je een tip ergens over? Laat het me weten in een reactie hieronder en ik geef je antwoord in één van de volgende video’s in deze reeks.

Wil je meer weten over CV’s? Wil jij een CV wat je nooit meer aan hoeft te passen? Maar dan ook echt nooit meer? Kijk dan snel even hier

2 thoughts on “Vraag het Maartje – welke cursussen zet je op je CV?

  1. Beste Maartje,

    Vraag: Hoe maak ik een origineel en compact profiel op mijn LinkedIn. Wat is van belang hierin te vermelden. Ik heb namelijk affiniteit met secretarieel werk en zorg van overledenen in de uitvaart. Hoe combineer ik dit.

  2. Dank voor je vraag Marjanne! Je bent niet de enige die met dit dilemma zit, dus daar ga ik zeker binnenkort op in bij één van mijn video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>