Zo werk je met alleen nog maar leuke mensen

Facebook liet me een herinnering zien. Over waar ik dankbaar voor ben. Ik mag namelijk met zulke leuke mensen werken. En daar ben ik nog steeds dankbaar voor, iedere dag weer. Ik heb naar aanleiding van die herinnering me afgevraagd hoe het komt dat ik met zulke leuke mensen mag werken.

En weet je, dat is helemaal geen toeval, dat die leuke mensen steeds op mijn pad komen. Nee, dat is zelfs heel logisch.

Een paar jaar geleden ben ik iets totaal anders gaan aanpakken. Waardoor nu alleen nog maar leuke mensen op mijn pad komen. En ik kan je vertellen: dat is zó fijn.

Ik leer het mijn coachees tegenwoordig ook. En weet je? Dat werkt! Of het nu coachees, klanten, collega’s of werkgevers zijn met wie ze samen willen werken, dat maakt niet uit. Het geheim is precies hetzelfde.

In de video vertel ik je wat ik anders ben gaan doen. En hoe ik  het tegenwoordig doe.

En het mooie is: dat wat ik anders ben gaan doen, dat kun jij ook doen. Zo ingewikkeld is het niet. Je moet het alleen wel even weten. En durven.

Maar het is het waard, echt waar. Want als je met leuke mensen werkt, gaat alles namelijk makkelijker. Veel meer als vanzelf. De dingen die ik voorheen deed en nu nog steeds doe, zijn zo veel leuker. Ik haal er zo veel meer energie uit.

Dus ga er mee aan de slag. Doe jezelf dat plezier. Zodat ook jouw werk nog leuker wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>